Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/userdata/web/portevent.hu/website/intervencio2019/wp-content/plugins/formcraft3/formcraft-main.php on line 1013
""
1
ABSZTRAKT – ÚTMUTATÓ

BEÉRKEZÉSI HATÁRIDŐ: 2019. SZEPTEMER 30. 

Teljes név
Munkahely
Osztály
Levelezési cím
Város
Irányítószám
Utca, házszám / Pf.
Telefon
Fax
ELŐZETES PREZENTÁCIÓS IGÉNYA tudományos bizottság fenntartja a jogát arra, hogy a beérkezett összefoglalók száma és témája szerint dönt a szekciókba történő besorolásról. Erről értesítést küldünk.
BEKÜLDÉSI TUDNIVALÓKKérjük, elkészült összefoglalóját Microsoft Word csatolt fájlként küldje be. A határidőt követően küldött összefoglalót nem áll módunkban elfogadni.

Engedélyezett formátumok: doc, docx, rtf, pdf
Feltöltés
Previous
Next

Szerkesztési Feltételek:

A szerzők neve az előadás-kivonat elején szerepeljen. A teljes név kiírandó (előbb a családi név, majd teljes terjedelemben az utónév, kötőszó vagy cím / pl.: „Dr.” / megjelölése nélkül). Egy, vagy legfeljebb két sorban, sorköz nélkül gépelve. Az előadást bemutató szerző neve szerepeljen elsőként.

Az első szerző munkahelyét, ahol a munka zöme készült, a szerzők neve alatt külön sorban tüntessük fel. Az intézet nevét követően, attól vesszővel elválasztva szerepeljen a város neve, ahol az intézet található. Külföldi intézet esetén a város neve után, attól vesszővel elválasztva tüntessük fel az ország nevét is. Az előadás-kivonat címe ezután következzék, külön sorban csupa nagybetűvel írva, egy, vagy legfeljebb két sorban, sorköz nélkül gépelve. Az előadás-kivonat szövegét egyetlen bekezdésben (folytatólagosan), egyes sorközzel írjuk. A szöveg első sora elején hagyjunk ki három betűhelyet.

Formai követelmények:

Az egységes formátumú megjelenés érdekében kérjük a következő útmutatók betartását:

  • Összefoglalóját „Times New Roman CE” betűtípussal, 12 pontos betűmérettel, egyes sorközzel, MAGYAR NYELVEN készítse el.
    Az absztrakt címe félkövér betűkkel íródjon.
  • A cím alá, egy sort kihagyva a szerző(k) teljes neve kerüljön (Prof., Dr., és egyéb titulusok nélkül). Az egységes névmutató miatt a vezeték- és keresztnév megadása is szükséges minden szerzőnél! Húzza alá az előadó nevét a szerzők közül.
  • Egy sort kihagyva, a következő sorban az intézet, osztály és a város szerepeljen. Különböző munkahelyekről érkező szerzőtársak esetén kérjük azokat arab számmal sorszámozni felső indexben. (A sorszámokat a szerzők neve mögött is kérjük megadni.)
  • Egy sort kihagyva kezdődhet az összefoglaló. A szövegben használt rövidítéseket definiálni szükséges. A teljes szöveg bekezdések nélkül, egyes sorközzel, sorkizárt formátumban íródjon. Táblázatokat, grafikonokat tartalmazhat az összefoglaló. Képek, fotók nem kerülhetnek az összefoglalóba.

Töltse le az absztrakt űrlapot!